מתכון לפנתאון, כזה שאפשר להכין כל שבוע מחדש ועדיין לא להשתעמם! כי כל הסיפור פה היא הטכניקה – יום
אחד אפשר בשילוב של קישוא, שום ועגבניות.
יום אחר – במיה צרובה, בצל מטוגן ושעועית.
לפעמים פטריות, לפעמים כרוב, אפשר גם בטטה או גזר.
קלי קלות בטעם תות כמו ששקדי נוהג לומר..
מטגנים בצל בשמן זית, מוסיפים שעועית סנפרוסט (אם אתם שמים שעועית טרייה חובה לחלוט אותה קודם),
שמים חצאים של עגבניות.
מלח, פלפל, קצת תרד שטוף.
מערבבים הכל, צורבים יפה יפה.
במקביל על הבטן בפילטרים (פה שמתי דניס) מגרדים קליפת לימון או ליים, מלח, פלפל, שמן זית.
כשהירקות מוכנים לדגים – מכניסים את הדגים פנימה על הבטן.
מוסיפים חצי כוס מים ומאדים כרבע שעה או עד שהעור מתקלף בקלות.
מוזמנים להציץ באינסטגרם לסרטון ההכנה: https://www.instagram.com/p/CgKU-lnoUCI/