לוקאס עלה מארגנטינה לפני כמעט 20 שנה.
הוא עבד אצל שפים גדולים בירושלים עד שהחליט לפתוח מקום משלו בסמטה הראשית של השוק העיראקי.
ב"ארחנטו" הוא מגיש מנות מהמטבח הארגנטינאי כמו אמפנדס, שניצל מילנסה, מרק בשר (בחורף) או גספאצ'יו (בקיץ).
יש לו גם מנות ספונטניות כמו מנה שעונה לשם "עֵרֵב"- מחבת של אסאדו מפורק עם צ'ימיצ'ורי, טחינה, כרוב טרי ובצל כבוש.
הכל מצויין אצל לוקאס, הוא פשוט יודע להכין אוכל.
ובכל זאת, האמפנדה האהוב עלי הוא הישראלי- בשר טלה קצוץ, עם תמר מג'הול, בוטנים, גזר וראס אל חנות.
(לוקאס תמיד אומר שאם בארגנטינה היו תמרים טובים כמו פה, מישהו כבר היה חושב על זה קודם).
ואם אתם כבר שם,
אל תשכחו להזמין את הצ'יפס המטורף של המקום.
ארחנטו, השוק העיראקי, מחנה יהודה
02-994-5755