התחלת דיאטה.
כל בוקר אני מרגישה שאני יפה,
ואז פתאום זה מגיע בלי כל התראה מוקדמת- אני מסתכלת במראה ומתגעגעת לימים (המעטים יש לציין) ששקלתי כמה קילוגרמים פחות.
אני יוצאת מהחדר ומכריזה בקולי קולות לחלל הסלון "התחלתי דיאטה".
זה לא מרגש אף אחד, כי לכולם ברור שזה יחזיק בדיוק יומיים (במקרה הטוב).
אבל בינתיים,
הרווחתם מתכון מהיום הראשון של הדיאטה שעבר בהצלחה.
(מחר בטח ארגיש יפה שוב ונחזור לטגן בריק)
מצרכים:
4 פרוסות חזה עוף לשניצל
1 בצל לבן גדול
1 פלפל ירוק חריף
2 עגבניות אדומות בשלות
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
חופן שמיר קצוץ
מלח גס
פלפל גרוס
מען שמן זית
אופן ההכנה:
מחממים שמן זית במחבת.
קוצצים את הבצל ומטגנים על אש נמוכה עד להשחמה יפה.
פורסים את הפלפל ומוסיפים למחבת.
מוסיפים את הירק הקצוץ ומערבבים היטב.
מבשלים כך כ10 דקות.
מגבירים את האש, פורסים את העגבניות לפלחים ומוסיפים.
חשוב לא לערבב עם כף, כך שהעגבניות רק יצרבו מבחוץ ולא ימעכו.
חותכים את חזה העוף לרצועות.
מפנים מקום לחזה העוף במחבת, ומשתדלים להניח את הרצועות על המחבת ממש ולא על הירקות.
לא נוגעים במשך דקה, נותנים לעוף להצרב מצד אחד.
אחרי דקה מערבבים בהקפצה, עדין אש גבוה עוד כבערך חמש דקות, תלוי בגודל של הרצועות שחתכתם.
מתבלים במלח ופלפל, בודקים שהעוף מוכן ומכבים.
כדי שהחזה לא יתייבש לכם- פשוט בדקו כל פעם אם הוא שינה את צבעו מבפנים מורוד ללבן. אם כן, הוא מוכן, ואין צורך להמשיך בבישול.