לא היינו פה המון זמן. ילדתי ועברתי מליון דברים טובים, אספר לכם בהזדמנות.
בינתיים, בבית יש יצור קטן וחמוד ונוסף, שאמנם הוא אוכל רק חלב אבל אמא שלו כבר לא יכולה לחיות מבוקר עד ערב מקפה ועד חצות.
אמא שלו צריכה לאכול אוכל מזין לפחות פעם ביום
ולאכול אוכל מזין משמע להכין אוכל מזין.
בארי, תנו לו לחיות על סושי אם זה תלוי בו, אבל עם 2 ילדים זה כבר לא כ"כ כיף ללכת כל יום למקום הקטן הזה, ולחכות בתור 50 דקות.
אז בקיצור, הבנתם.
כל יום, מעתה עד תום שנה עלי להכין ארוחות צהריים.
אז אני לא מתלוננת, אין לי בעיה להכין.
הבעיה היחידה שיש לי היא להמציא את עצמי כל יום מחדש..
ובאחד מרגעי השיא של היצירתיות, יצאו להן הקציצות המוזרות והטעימות הללו.
הפתיתים, בתוך הבשר. וזה הכי טעים בפיתה.
מצרכים:
400 גרם בשר טחון
1.5 כוס פתיתים
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
6 עלי נענע קצוצים
2 עגבניות אדומות קצוצות
כפית סודה לשתיה
כפית כורכום
חצי כפית כמון
חצי כפית בהרט
קורט קינמון
מלח
פלפל
4 כפות שמן זית
לרוטב:
1 בצל לבן גדול קצוץ
כף פפריקה
מלח, פלפל
שמן זית
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הקציצות ויוצרים כדורים.
בסיר רחב מאדים את הבצל כ20 דקות על אש קטנה עד שמקבל שקיפות.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
מגבירים מעט את האש, מוסיפים כוס וחצי מים ומביאים לרתיחה.
מסדרים את הקציצות בפנים ומבשלים כשעה על אש בינונית.
(במידת הצורך והרצון מוסיפים מים, אני אוהבת את זה סמיך)